top of page
IMG-20231101-WA0008.jpg

Weken, al dan niet maanden zijn onze cliënten bezig geweest om allerlei mooie producten in elkaar te zetten, zelfgemaakte schoudertasjes tot de mooiste woonaccessoires en mooie kerststukken. Vele uren zijn eraan besteedt, zwoegend en soms zwetend, maar vooral met elkaar. Lukte het iemand even niet dan sprong de ander bij en dan werd het een ‘duoproject’ met als enige doel: ‘zoveel mogelijk mooie producten voor onze kraam, die te koop worden aangeboden’. Er is genoeg aanwezig, voor ieder wat wils. Onze kraam biedt niet alleen mooie producten en voor ons een fijne opbrengst (die weer aan de cliënten besteedt wordt). De inloopdagen zorgen vooral voor saamhorigheid, gezelligheid en het gevoel ertoe te doen. Te mogen zijn wie je bent, of iets nou perfect is of niet. Het biedt trots en een fijn gevoel voor ons en onze cliënten én daarom organiseren wij rond de kerstperiode met liefde inloopdagen voor onze zakelijke & privérelaties, familieleden en alle andere geïnteresseerde.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten, volg ons gerust via Atelier Morrison op Facebook en wie weet zien we ook jou in de toekomst!

Afgelopen week is de nieuwe bus van dagbesteding Atelier Morrison gepresenteerd. Deze bus is mogelijk gemaakt door de hartverwarmende hulp van sponsoren.
Er is een sponsor actie opgezet door Stichting Groen Op weg. Een aantal sponsoren hebben hier gehoor aangegeven en dit heeft geresulteerd in een mooie bus voor het vervoer van de hulpvragers van en naar de dagbesteding.
Via deze weg willen de medewerkers, vrijwilligers en hulpvragers van Atelier Morrison, alle sponsoren bedanken dat zij de aanschaf van de bus mogelijk hebben gemaakt.
De sponsoren zijn:
- Winkelcentrum Molenhoek, Rosmalen
- TPI
- Gelan, safefty solutions, Rosmalen
- Ilse's hairstudio
- Mobiliteit & Sport

Wil jij ook een "vriend/sponsor" van Atelier Morrison worden dan kan dat, wij zouden dat super tof vinden! en onwijs waarderen. Voor informatie kun je contact opnemen met Stichting Groen Op weg, Iris Hielkema (i.hielkema@stichtinggow.nl) en dan zorgt zij dat jouw naam ook op onze bus komt.

 

_________________________________________________________________________________________________

flyer open dag 02032023 jpg.jpg
bottom of page