top of page

Over ons

Over ons

IMG-20190219-WA0008 (1).jpg

Heeft u moeite om buitenshuis activiteiten te ondernemen omdat u bijvoorbeeld wat vergeetachtig wordt. Wilt u graag meer contact hebben of heeft u misschien hulp nodig bij het indelen van de dag. Zoekt u een plek waar iedereen welkom is, waar iedereen zich thuis voelt en waar mensen met elkaar worden verbonden kom dan eens kijken bij Stichting Morrison. Bij Morrison kunt u namelijk terecht om de dag prettig en zinvol in te vullen. De activiteiten vinden plaats in een huiselijke en gezellige sfeer. Centraal staat een actieve invulling van de dag waarbij deelnemers de regie in eigen hand nemen. 

Atelier Morrison is een nieuwe vorm van dagbesteding voor mensen met een hulpvraag zoals dementie, (verstandelijke) beperking of NAH (niet aangeboren hersenletsel). We kijken vooral naar waar de deelnemer blij van wordt en eventueel in kan groeien. Zoek u een plek waar iedereen welkom is, waar iedereen zich thuis voelt en waar mensen met elkaar worden verbonden, kom dan eens bij Atelier Morrison. Atelier Morrison heeft een divers aanbod van activiteiten zoals: muzieklessen, meehelpen bij televisie- & radioprogramma’s, werken bij een voetbalclub, muziek draaien als een DJ. Ook biedt Atelier Morrison creatieve activiteiten zoals foto’s maken, naaien, vilten, schilderen, zeefdrukken, leer bewerken, etc. Het aanbod kan variëren in verschillende periodes.
 

De activiteiten worden in groepsverband aangeboden waarbij rekening wordt gehouden met ieders wensen, behoeften en mogelijkheden in plaats van beperkingen. Wij bieden structuur in de dag door middel van passende activiteiten en aandacht die men nodig heeft. Niet alleen voor u vormt dagbesteding steun maar ook voor uw partner, familie en mantelzorger(s). Samen kijken we naar uw mogelijkheden en stemmen we de activiteiten zoveel mogelijk af op uw interesse en behoeften. Een kans om ook leuke contacten op te doen en samen een lunch te nuttigen. 

Na een eerste kennismaking bij Morrison is het mogelijk om, geheel vrijblijvend, een dagje te komen meedraaien om een indruk te krijgen van de sfeer. 

bottom of page