top of page
Missie

Bij Atelier Morrison streven we ernaar om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden waar volwassenen en ouderen met een ondersteuningsvraag, zoals dementie, (verstandelijke) beperkingen of NAH (niet-aangeboren hersenletsel), het beste uit zichzelf kunnen halen.

Onze missie is om deelnemers een plek te bieden waar ze worden gezien, gewaardeerd en gestimuleerd om te groeien, ongeacht hun achtergrond of uitdagingen. We geloven in het potentieel van elk individu en passen onze dagbestedingsactiviteiten aan op basis van hun mogelijkheden en interesses. Dit doen we in kleine groepen, met veel ruimte voor persoonlijke aandacht. 

Bij Atelier Morrison zijn onze speerpunten:

  • Kleinschaligheid en laagdrempeligheid

  • Creativiteit en buurtgerichtheid

  • Maatwerk

  • Gezelligheid en persoonlijke benadering

  • Een gezonde mix van leeftijdsgroepen en zorgbehoeften

IMG-20230102-WA0011_edited.jpg
Schermafbeelding 2024-01-25 112000.png

We nodigen u van harte uit om ons te bezoeken en de warme sfeer van  Atelier Morrison zelf te ervaren!

Visie

Bij Atelier Morrison is onze visie gebaseerd op het idee dat mensen floreren wanneer ze worden erkend in hun talenten. We hebben ervaren dat deelnemers zichzelf kunnen ontwikkelen en bloeien als ze worden aangemoedigd en ondersteund in een omgeving die hun capaciteiten waardeert.

Daarom betrekken we onze deelnemers actief bij het vormgeven van onze gezamenlijke visie.

 

We geloven in levenslang leren en de kracht van gemeenschap. Door onze dagbesteding kleinschalig en laagdrempelig te houden, kunnen we een creatieve en buurtgerichte omgeving creëren waar maatwerk en persoonlijke benadering centraal staan.

 

We streven naar een gezonde mix van leeftijdsgroepen en zorgbehoeften, zodat iedereen zich welkom voelt en van elkaar kan leren.

bottom of page