top of page

Atelier Morrison is een dagbesteding die zich richt op dagactiviteiten met begeleiding voor volwassenen en ouderen met een ondersteuningsvraag zoals dementie, (verstandelijke) beperking of NAH (niet aangeboren hersenletsel)

 

We kijken vooral naar waar onze deelnemers blij van worden en eventueel in kunnen groeien.

Atelier Morrison heeft een divers aanbod van creatieve activiteiten zoals:

Schilderen

Breien

Koken en bakken

Haken

Leer bewerken

Kerststukjes maken

Wandelen in een mooie, natuurlijke omgeving.

Leren artikelen.jpg

Het aanbod kan variëren per seizoen. Ook besteden we aandacht aan hoogtijdagen en vieringen zoals bijvoorbeeld carnaval, Pasen en Kerst. We volgen natuurlijk ook de laatste ontwikkelingen en technieken op creatief gebied.

De activiteiten worden in groepsverband aangeboden waarbij rekening wordt gehouden met ieders wensen, behoeften en mogelijkheden in plaats van ons te laten leiden door beperkingen.

Wij bieden structuur in de dag door middel van passende activiteiten, rustmomenten, eet- en drinkbehoeften en persoonlijke aandacht op individuele basis.

Onze dagbesteding komt niet alleen ten goede aan de deelnemers maar realiseert tegelijkertijd een bron van steun aan partners, familie en mantelzorger(s). Samen kijken we naar de mogelijkheden van de deelnemer en stemmen we de activiteiten zoveel mogelijk af op diens interesse, behoeften en capaciteit.

Kom gerust eens kijken!

Team Atelier Morrison

bottom of page