top of page
IMG-20201029-WA0003.jpg

Over Ons

Atelier Morrison is een dagbesteding die zich richt op dagactiviteiten met begeleiding voor volwassenen en ouderen met een ondersteuningsvraag zoals dementie, (verstandelijke) beperking of NAH (niet aangeboren hersenletsel) 

We kijken vooral naar waar onze deelnemers blij van worden en eventueel in kunnen groeien.

Atelier Morrison heeft een divers aanbod van creatieve activiteiten zoals:

Schilderen

Breien

Koken en bakken

Haken

Leer bewerken

Kerststukjes maken

Wandelen in een mooie, natuurlijke omgeving.

Het aanbod kan variëren per seizoen. Ook besteden we aandacht aan hoogtijdagen en vieringen zoals bijvoorbeeld carnaval, pasen en kerst. We volgen natuurlijk ook de laatste ontwikkelingen en technieken op creatief gebied. 

De activiteiten worden in groepsverband aangeboden waarbij rekening wordt gehouden met ieders wensen, behoeften en mogelijkheden in plaats van ons te laten leiden door beperkingen. 

Wij bieden structuur in de dag door middel van passende activiteiten, rustmomenten, eet- en drinkbehoeften en persoonlijke aandacht op individuele basis.

Onze dagbesteding komt niet alleen ten goede aan de deelnemers maar realiseert tegelijkertijd een bron van steun aan partners, familie en mantelzorger(s). Samen kijken we naar de mogelijkheden van de deelnemer en stemmen we de activiteiten zoveel mogelijk af op diens interesse, behoeften en capaciteit.

  • Heeft uw familielid moeite om buitenshuis activiteiten te ondernemen omdat hij of zij bijvoorbeeld wat vergeetachtig wordt?  

  • Is er meer sociaal contact nodig of hulp bij het indelen van de dag?

  • Zoek je een plek waar iedereen welkom is, waar iedereen zich thuis voelt en waar mensen met elkaar worden verbonden, kom dan eens kijken bij Atelier Morrison.

Bij Atelier Morrison vindt u deze plek. De activiteiten vinden plaats in een huiselijke en gezellige sfeer en tussen de middag wordt de lunch samen genuttigd.

Centraal staat een actieve invulling van de dag waarbij deelnemers de regie in eigen hand hebben. We doen dit met een gedreven team van begeleiders en vrijwilligers. 

Na een eerste kennismaking bij Atelier Morrison is het mogelijk om, geheel vrijblijvend, een dag mee te draaien om een indruk te krijgen van de sfeer.

Kom gerust eens kijken!

Team Atelier Morrison

kerst 4.jpg
bottom of page