top of page
Voor wie

Bij Atelier Morrison streven we ernaar om ondersteuning op maat te bieden, waarbij we de individuele mogelijkheden van elke deelnemer in acht nemen en daarop inspelen.

Dagbesteding voor jongvolwassenen en ouderen:

Onze dagbesteding is gericht op kleinschaligheid en persoonlijke aandacht. We hechten waarde aan gezellige en plezierige activiteiten, maar we vinden het ook belangrijk dat onze deelnemers een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij.

 

Begeleiding:

Bij Atelier Morrison bieden we ondersteuning in groepsverband, waarbij verschillende leeftijdsgroepen en behoeften gemengd worden. Op deze manier creëren we een omgeving waarin niet alleen begeleiders en vrijwilligers, maar ook de deelnemers elkaar kunnen ondersteunen en versterken. We streven ernaar dat iedereen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt.

 

Creatieve Activiteiten:

Atelier Morrison biedt een breed scala aan creatieve activiteiten aan, waaronder tekenen, haken, diamant painting, naaien, vilten, schilderen, leer bewerken, en nog veel meer.

 
Financiering

Ook kunnen wij helpen bij de administratieve handelingen om de financiering te regelen.

U kunt gebruik maken van de dagbesteding bij Atelier Morrison door een Persoons Geboden Budget (PGB) vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO/PGB), de Wet Langdurige Zorg (WLZ/PGB) of uit eigen middelen.

 

Met een PGB bepaalt u zelf bij wie u de zorg inkoopt.De PGB wordt niet op de eigen rekening gestort. De Sociale Verzekeringsbank beheert budgetten en regelt alle betalingen.

Het aantal dagdelen dat u kunt afnemen is afhankelijk van uw indicatie. 

 

Heeft u al een indicatie of heeft u vragen over een indicatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag verder.

bottom of page